Facebook Bezoek de rijschool ook op Facebook

OSense O-Sense

Het hoogste slagingspercentage in de regio Ede

Rijschool Ede

Autorijschool HG Speelziek in Ede bestaat sinds 1963, ruim 50 jaar dus. Vanaf die tijd is de naam Speelziek een begrip in de omgeving Ede geworden. In 1995 heeft de huidige eigenaar, John Hilbrink, de rijschool overgenomen. De rijschool heeft zich geheel gespecialiseerd in het geven van autorijles.  Rij- en theorieles wordt gegeven volgens de meest moderne richtlijnen. Dit resulteert ieder jaar weer in het behalen van het hoogste slagingspercentage( 90% 1-ste geslaagden in 2019).  Herexamens 100% geslaagden. Kijk naar onze statistieken bij de nieuwsberichten. Ook zijn wij gediplomeerd in het geven van faalangstrijlessen.

Rijles vanuit Ede, Wageningen en Bennekom

Kijk voor onze scherp geprijsde pakketten/opleidingen bij het item tarieven. Niet alleen zijn wij één van de beste rijscholen met een goede reputatie bij het CBR, daarnaast vinden wij ook het plezier en een goede sfeer in de auto belangrijk.

Vereniging Rijschoolbelang

Wij zijn lid van de VRB. Deze rijschoolvereniging zorgt voor de belangen van aangesloten rijscholen richting de overheid. Aangesloten rijscholen profileren zich op deze manier om actueel te blijven en de nieuwste ontwikkelingen gelijk in hun bedrijfsvoering op te nemen. Kijk op www.vrb.nu voor meer info.

Contactinformatie

Autorijschool HG Speelziek
John Hilbrink
Marshalldreef 18
6716 DE Ede

 

06 22491646
0318 643333

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.hgspeelziek.nl
   

 

 

 

 

 

 

 

Tip

Kijk ook eens naar de verwijzingen naar interessante websites onder het menu Weblinks.

Foto7 Foto8 Foto3 Foto1 Foto2 Foto6 Foto5 Foto4