Facebook Bezoek de rijschool ook op Facebook

OSense O-Sense

Het hoogste slagingspercentage in de regio Ede

Rijschool Ede

Autorijschool HG Speelziek in Ede bestaat sinds 1963, ruim 50 jaar dus. Vanaf die tijd is de naam Speelziek een begrip in de omgeving Ede geworden. In 1995 heeft de huidige eigenaar, John Hilbrink, de rijschool overgenomen. De rijschool heeft zich geheel gespecialiseerd in het geven van autorijles.  Rij- en theorieles wordt gegeven volgens de meest moderne richtlijnen. Dit resulteert ieder jaar weer in het behalen van een hoog percentage 78% 1-ste geslaagden in 2020.  Herexamens 80% geslaagden( 90 % 1ste en 100% 2de in 2019). Kijk naar onze statistieken bij de nieuwsberichten. Ook zijn wij gediplomeerd in het geven van faalangstrijlessen.

Rijles vanuit Ede, Wageningen en Bennekom

Kijk voor onze scherp geprijsde opleidingen bij het item tarieven. Niet alleen zijn wij één van de beste rijscholen met een goede reputatie bij het CBR, daarnaast vinden wij ook het plezier en een goede sfeer in de auto belangrijk.

Nieuwe lesauto voor de rijschool

Onze nieuwe lesauto de FORD FOCUS ECOBOOST 1.0 125 pk  is van alle gemakken( Adas rijhulpsystemen) voorzien. Hij is op de toekomst voorbereid. Je kunt er zowel  "basic" mee rijden als toekomstgericht dus met adaptieve cruisecontrol,  blindspot recognition, 3 rijmodussen, verkeersbordenherkenningsmodus, rijsstrookherkenning, achteruitrijcamera etc. Een auto die over 2 jaar standaard in de rijopleiding zal zijn.  

Vereniging Rijschoolbelang

Wij zijn lid van de VRB. Deze rijschoolvereniging zorgt voor de belangen van aangesloten rijscholen richting de overheid. Aangesloten rijscholen profileren zich op deze manier om actueel te blijven en de nieuwste ontwikkelingen gelijk in hun bedrijfsvoering op te nemen. Kijk op www.vrb.nu voor meer info.

Leerlingenstop

Op dit moment hebben wij een leerlingenstop. Nieuwe leerlingen moeten rekening houden met een lange wachttijd aangezien het CBR lange wachttijden heeft en onze leerlingen daar op moeten wachten. De doorstroming loopt daardoor grote vertraging op. Alvast bedankt voor het begrip.

 

Contactinformatie

Autorijschool HG Speelziek
John Hilbrink
Marshalldreef 18
6716 DE Ede

 

06 22491646
0318 643333

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.hgspeelziek.nl
   

 

 

 

 

 

 

 

Tip

Kijk ook eens naar de verwijzingen naar interessante websites onder het menu Weblinks.

Foto1 Foto6 Foto7 Foto5 Foto4 Foto3 Foto8 Foto2