Facebook Bezoek de rijschool ook op Facebook

OSense O-Sense

Nieuwe VW afgeleverd

De nieuwe VW Golf 6 Bluemotion TDI wordt afgeleverd aan John Hilbrink, eigenaar van autorijschool H.G. Speelziek.

 
Rijschoolhouder John Hilbrink heeft zijn nieuwe Golf zelf afgehaald in Wolfsburg. In Wolfsburg worden er dagelijks 3000 nieuwe volkswagens gemaakt. Het meest populair is de Golf 6. Bleumotion staat voor milieubewust. Volkswagen hoopt op termijn de grootste autofabrikant van de wereld te worden en de bluemotion techniek moet de autofabrikant aan de koppositie helpen. In Wolfsburg werd er overnacht in het Ritz hotel welke speciaal voor afhalers van volkswagenauto's ingericht is. Op het complex in Wolfsburg werken dagelijks 50.000 mensen. Tevens kon men een kijkje nemen in de fabriek waar het productieproces zich afspeelt. Volkswagen en rijschool H.G. Speelziek hebben op deze manier een perfect samenwerkingsverband.
 
Eigenaar John Hilbrink bij zijn gloednieuwe Golf
 
De golf staat voor comfortabel, milieubewust en perfecte rijeigenschappen. Al jaren staat de golf op de eerste plaats van meest populaire lesauto. Dit is de belangrijkste reden waarom de rijschool besloten heeft om met deze auto te gaan lessen. De auto voldoet perfect aan het doel van de rijschool: kwaliteit leveren.
 

Leerlingenstop

Na 30 jaar met veel plezier en enthousiasme les te hebben gegeven wil ik het nu even wat rustiger aan doen. Ik neem daarom vanaf nu even geen nieuwe leerlingen aan. In het jaar 2020 wil ik mijn accu weer opladen en zal op deze plek aangeven wanneer ik weer open sta voor nieuwe leerlingen. Wel zul je mij voorlopig nog voldoende zien aangezien ik nog een volle agenda heb die minimaal tot halverwege 2020  doorloopt.  Hopende op jouw begrip..... Tot medio 2020! 

 

Contactinformatie

Autorijschool HG Speelziek
John Hilbrink
Marshalldreef 18
6716 DE Ede

 

06 22491646
0318 643333

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.hgspeelziek.nl
   

 

 

 

 

 

 

 

Tip

Kijk ook eens naar de verwijzingen naar interessante websites onder het menu Weblinks.

Foto3 Foto5 Foto1 Foto4 Foto7 Foto2 Foto8 Foto6